Over denhertog legal

denhertog legal is sinds november 2016 het nieuwe kantoor van Willem den Hertog. Na ruim 40 jaar in de advocatuur nog steeds scherp en zelfstandig.

We zijn een commercieel kantoor met een brede blik die een tunnelvisie voorkomt. De analyse van de juridische situatie is messcherp, als het nodig is wordt er kundig geprocedeerd, maar de voorkeur verdient een snelle oplossing in der minne. De beheersing van de zaak helpt bij het voeren van onderhandelingen en het bereiken van een goed resultaat.

U heeft niet te maken met een groot kantoor dat steeds andere medewerkers op U afstuurt: Bij denhertog legal Krijg Je Wat Je Ziet (WYSIWYG): de veelzijdige en allround kennis en kunde van Willem den Hertog op het gebied van ondernemingsrecht, intellectuele eigendom, contractenrecht, het voeren van procedures en het geven van heldere adviezen.

Kortom: heeft U een probleem? Pak de telefoon en bel +31 6 5135 7447 of schrijf naar willem@denhertoglegal.nl. U wordt prompt geholpen.

Over Willem den Hertog

Willem den Hertog heeft het als advocaat allemaal gezien: grote kantoren, kleine kantoren, eenvoudige strafzaken, complexe internationale bedrijfszaken en hij heeft er na ruim 40 jaar nog steeds veel zin in. Hij ging tijdens zijn studie scheikunde voor plezier rechten erbij doen en dat plezier is gebleven. Dat merkt de cliënt.

Onbeschaamd generalist in een tijd dat enge specialisatie heerst heeft hij niet alleen zijn ervaring om op terug te vallen. Ook nieuwe ontwikkelingen volgt hij op de voet. Dat leidt niet alleen tot optimale advisering en bijstand, het betekent ook dat hij weet wanneer hij iets niet of niet voldoende weet. Dan aarzelt hij niet een externe adviseur te raadplegen of, in overleg met de cliënt, de zaak over te dragen. Uiteraard blijft Willem dan beschikbaar voor uitleg aan de cliënt en overleg met de nieuwe behandelaar.

Als U Willem nodig heeft, dan staat hij voor U klaar.

download vCard